Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Áraink


Havidíjas konstrukcióinkat azoknak ajánljuk, akiknek a lehető legegyszerűbb üzemeltetésre van szüksége, minél kevesebb IT ismerettel, vagy saját szakértő bevonása nélkül. Ebben az esetben Ön a 12ALL.hu szerverhátterét fogja igénybe venni, alapvetően egy könnyen kezelhető online felület fogadja, amelynek a konfigurálását és alapbeállításait konyhakészen megkapja.


Kisvállalkozói csomag


Maximum 5 lista és 500 címzett, könnyen kezelhető, profi felhasználói felület. Szoftver, E-mail és tudásbázis támogatás, valamint olcsó havidíj jellemzi ezt a csomagunkat.

Ajánljuk: kezdő- és kisvállalkozásoknak.


Csomag díja: 9.000 Ft/hó


Nagyvállalkozói csomag


Maximum 20 lista, 5.000 címzett, feliratkozók szegmentálása, saját arculatra szabható fel/leiratkozó oldal, RSS alapú hírlevél, egyedi FTP tárhely a képekhez.

Ajánljuk: Haladó szintű e-mail marketereknek


Csomag díja: 12.000 Ft/hó


Profi csomag


Maximum 30 lista, 10.000 címzett, ingyenes betanítás, A/B split tesztelés, saját weboldalba ágyazható feliratkozó űrlap, folyamatos adatbázis szinkornizáció.

Ajánljuk: Profiknak, akik önállóan dolgoznak.


Csomag díja: 20.000 Ft/hó


Megbízói csomag


Ön elküldi nekünk Word-ben, mi pedig leprogramozzuk cégesített e-mail sablonját, kiküldjük a levelt és riportolunk. 40 lista, 20.000 feliratkozó, havi 40.000 kiküldött levél.

Ajánljuk: Az outsourcing kedvelőinek, akik azonnali eredményt várnak.


Csomag díja: 50.000 Ft-tól
Amennyiben szeretné megtekinteni az egyes havidíjas csomagok részletes tartalmát,
vagy szeretné összehasonlítani díjcsomagjainkat, kattintson ide!Azok számára, akik komoly és hozzáértő IT háttérrel rendelkeznek, lehetőséget biztosítunk a szoftver megvásárlására, ami lényegesen nagyobb szabadságot, a 12ALL szoftver összes funkciójának korlátok nélküli használatát és saját szerverről való levélkiküldést. A szoftver 5, 10 vagy 20 felhasználói hozzáféréssel vásárolható


Saját 12all szofver vásárlása


Megvan az IT háttere, már csak egy jó szoftverre van szüksége? Akkor ez a változat való Önnek! A saját szoftver vásárlása biztosítja a 12ALL szoftver összes funkciójának korlátok nélküli használatát! A szoftver mellé természetesen igényelhet konzultációt, betanítást és későbbi támogatást is tőlünk.


Saját 12all szofver vásárlása, üzemeltetéssel


A szoftver az Öné, az üzemeltetést, frissítést, adatbázis karbantartást pedig mi végezzük Önnek a saját szerverünkön! A szoftvere így, egy speciálisan a tömeges E-mail küldésre kialakított szerveren fog futni, saját IP címmel.

Amennyiben szeretné megtekinteni az egyes Saját szoftver csomagok részletes tartalmát,
vagy szeretné összehasonlítani díjcsomagjainkat, kattintson ide!