Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Mit tudunk? Ismerje meg a 12all fontosabb funkcióit!


Adatkezelés és adminisztráció


Dupla Opt-In/Out opciók

A funkció bekapcsolásával a feliratkozás a hírlevelünkre csak úgy lehetséges, ha az e-mailben küldött megerősítő linkre kattintva érvényesíti a feliratkozását az ügyfelünk. Ez a módszer a magyar törvényi előírásoknak megfelelő feliratkozás-megerősítést tesz lehetővé, ennek megfelelően javaslatunk szerint csak a Dupla Opt-In lehetőséget használják. A teljesen testre/cégre szabható opt-in üzenetek mind HTML, mind text formátumban előállíthatók.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Visszapattanó e-mailek kezelése

A rendszer automatikus követi, és kezeli a visszapattanó leveleket, így nem a személyes e-mail fiókba fognak áramolni a visszapattanó levelek. A beállításoknak megfelelően a visszapattanások meghatározott mennyisége után a hibás/téves, vagy problémás címeket a rendszer el tudja távolítani a listából.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Címduplázások automatikus kiszűrése

Minden levélküldés alkalmával a 12ALL automatikusan ellenőrzi a feliratkozási listában a duplázódásokat, és ügyel rá, hogy egy címzett csak egyszer kapja meg a levelet. Arra is van mód, hogy több listát együtt kezeljen a 12ALL, és ebben az esetben, azok is csak egyszer fogják megkapni a levelet, akik több listára is fel vannak iratkozva.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Üzenet archívum

A 12ALL segítségével elküldött levelek a programban mentésre kerülnek, így később előkereshetők, a kapcsolódó statisztikai adattal együtt.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Lista klónozás

Könnyedén másolhatók a listák tulajdonságai vagy feliratkozói egy új lista létrehozásakor.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Adattisztítás

A listáról törölheti az összes feliratkozót, vagy eltávolíthat a listáról meghatározott című feliratkozókat.

ˆˆ vissza az oldal tetejére
Keresés a feliratkozók között

Tekintse át a feliratkozottak listáját, módosítsa az adatokat, vagy távolítson el feliratkozókat. Kereshet név, e-mail cím, vagy bármilyen megadott adat alapján.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Lista megtisztítása a megerősítetlen feliratkozóktól

Válasszon ki egy határidőt, amíg megerősíthetik a feliratkozást a leendő hírlevél olvasók. Például eltávolíthatja a felhasználókat, ha 30 nappal a megerősítő e-mail kiküldéséig sem igazolják vissza a feliratkozásukat. Ez a funkció csak az opt-in/opt-out bekapcsolásakor működik.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Automatikus leiratkozó link

Egy kattintással adhat automatikus leiratkozást lehetővé tevő linket a levele aljára, vagy a levél szövegezése közben bárhova beszúrhatja a %UNSUBSCRIBELINK% kifejezést, ami a leiratkozásra vonatkozó linket tartalmazza. Ennek az eszköznek a segítségével megkönnyíti a leiratkozók gondját és a sajátját is, mivel nem kell manuálisan kezelnie az adatbázist a leiratkozás szempontjából, és nem a saját e-mail fiókját terheli a leiratkozásokra vonatkozó bejövő levelekkel.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Beállítható jogosultsági szintek

Összesen 30 féle kritérium szerint lehet beállítani a program felhasználóinak jogosultságát. Meghatározható az időszakonként kiküldhető levelek maximuma, a listák és adatok, amelyhez hozzáférhetnek egyes felhasználók.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Statisztika-kezelő felhasználók

Van lehetőség olyan felhasználói jogosultság beállítására, ami kizárólag megadott listákhoz kapcsolódóan a riportokhoz és statisztikákhoz enged hozzáférést, ezzel védve a listákhoz kapcsolódó beállításokat és a listán lévő adatokat.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Jelszó segítség

Elfelejtette a belépési jelszót? Ne aggódjon, segítünk belépni.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Kötelező lábléc szöveg lehetősége

Beállíthat olyan szöveget a láblécben, ami minden egyes levél alján meg fog jelenni. Ide a cégre, vagy az adatvédelemre vonatkozó közlendőt érdemes tenni.

ˆˆ vissza az oldal tetejére