Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Mit tudunk? Ismerje meg a 12all fontosabb funkcióit!


E-mail és megszemélyesítés


Üzenet létrehozása könnyedén

Az egyszerűen használható WYSWIG (What you see is what you get) online szerkesztőfelület használatához nincs szükség se HTML, se programozói ismeretekre, azonnal láthatóvá válik a szerkesztés eredménye. A levélhez képeket, linkeket lehet hozzáadni. Már van készen hírlevele? Feltöltheti azt, vagy betöltheti az Ön által megadott URL címről.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


E-mail perszonalizáció

Adjon személyes hangvételt leveleinek, a feliratkozók meglévő adatainak a beillesztésével (megszólítás, levelezési cím stb.).

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Mellékletek

A kiküldendő levélhez bármennyi és bármilyen jellegű (kép, pdf, world file stb.) mellékletet csatolhat. A céges levelezőszerverek többnyire 5-6 Mb méretnél nagyobb levelet nem engednek be, ezt vegye figyelembe.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Leiratkozási opciók

A 12ALL automatikusan beilleszt egy leiratkozási linket minden levél aljára, de egyedi leiratkozó linket is létrehozhat és beilleszthet a levél bármely részébe.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Változó tartalom

Egy egyszerű kampányon belül is van lehetőség dinamikus tartalom létrehozására, amely csak olyan feliratkozók számára fog megjelenni, akik megadott paramétereknek megfelelnek. Például a kampány hirdethet különböző termékeket a címzett életkora alapján. (Ehhez szükséges, hogy az életkor legyen megadva a 12ALL adatbázisában.)

ˆˆ vissza az oldal tetejére


RSS tartalom a levélben

Könnyen hozzáadhatók és szerkeszthetők az RSS csatornából érkező hírek a hírlevelekbe. Válassza ki a feed-et, és azt, hogy mennyi hírt vegyen át a hírlevélbe. Ez egy kiváló eszköz a weboldalon megjelenő új termékek, vagy hírek átvételére a levelezésbe.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Teszt levél kiküldés

Amint elkészült a levél, van lehetőség arra, hogy kiküldje egy szabadon választható címzettnek, hogy ellenőrizze a levél megjelenését.

ˆˆ vissza az oldal tetejére
HTML kódolás átváltása Text formátumra

Egy egyszerű kattintással át tudja konvertálni a HTML levelet Text formátumúra.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Automatikus mentés és piszkozatok mentése

A 12ALL automatikusan elmenti piszkozatba a levelet, amin dolgozik. Amikor újra elkezd dolgozni a 12ALL-ban, folytathatja a munkáját.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Kampány előnézet

Tekintse meg a levelet a végleges formátumban kiküldés előtt. Megnézheti a levelet HTML és Text formátumban is, illetve meg tudja nézni úgy is az üzenetét, ha a címzett nem engedélyezi a képek letöltését.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Képek beágyazása

Bármilyen HTML üzenet esetén megvan a lehetőség képek beágyazására. Ezzel a megoldással a képeket nem kell külön letölteni, és offline üzemmódban is biztosan megjelennek.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Netes verzió linkje

A 12ALL automatikusan elkészíti minden levél weben megtekinthető verzióját, és lehetőséget biztosít arra, hogy beillessze a netes verzió linkjét a levélbe. Ezzel lehetővé teszi a címzettek számára, hogy a böngészőben tekintsék meg az üzentet, ezzel a Text változatot megjelenítő feliratkozók számára is meg tudja mutatni az Ön által megalkotott színes, képekkel illusztrált tartalmat.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozói adatok frissítése

Adja hozzá az „account frissítés” linket a kiküldendő leveleihez, ezzel lehetőséget biztosít a feliratkozóknak arra, hogy saját maguk frissítsék a hozzájuk kapcsolódó adatokat.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Továbbítás egy ismerősnek

Ezzel egyszerű lehetőséget biztosít a feliratkozóknak arra, hogy könnyedén továbbítsák a levelet bármennyi ismerősüknek, majd statisztikát tekinthet meg arról, hogy ki, mit és mikor továbbított. Fontos, hogy a magyar törvényi szabályozás tiltja a levéltovábbításért adott bármilyen ösztönzőt, vagy ajándékot!

ˆˆ vissza az oldal tetejére