Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Mit tudunk? Ismerje meg a 12all fontosabb funkcióit!


Feliratkozók kezelése


Egyedi feliratkozó mezők

A feliratkozási mezők számát korlátok nélkül bővítheti. Betehet szöveges mezőket, check-boxot, rádió gombokat, vagy legördülő menüből választható válaszokat, valamint megadhatja, hogy az adott mező kitöltése kötelező-e. Perszonalizálja e-mail kommunikációját egyedi feliratkozó mezőkön keresztül bekért információkkal, és használja ezeket az adatok egyedi szűrési feltételek létrehozásához. Lehetősége van a feliratkozó mezők adatai közötti keresésre is.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozási űrlapok

Hozzon létre egyedi feliratkozási űrlapot, amelyet beilleszthet saját weboldalába. A feliratkozói űrlapon túl a feliratkozást megköszönő, opt-in-t váró, kitöltési hibát jelző oldalt is létrehozhat.

A feliratkozási űrlap kódja HTML formátumban készül, amely könnyedén beilleszthető a legtöbb weboldalba. Az Ön oldalába beágyazott feliratkozói űrlap segítségével a látogatói el sem hagyják az Ön oldalát a feliratkozás során.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Üzenet archívum

A felhasználók az összes korábban kiküldött levelezéshez, feliratkozói listához hozzáférhetnek. A hozzáférés korlátozható, a korábbi kiküldés kereshető adatbázisban van.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozók szinkronizálás külső adatbázisból

Szinkronizálja feliratkozóit bármilyen MySQL, MSSQL, vagy PostreSQL adatbázisból! Egyszerűen válassza ki az adatbázist, majd a szinkronizálandó mezőket, állítsa be a paramétereket és indítsa el a folyamatot. A szinkronizációt automatikusan is futtathatja, akár naponta, vagy óránként.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozók importálása

A 12ALL segítségével egyszerűen megoldható feliratkozók tömeges importálása, akár komplex Excel táblázatokból nyert bővebb adatokkal, egyedi feliratkozói mezőkbe.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozók és adataik exportálása

Könnyedén exportálhatja a feliratkozók összes adatát és a riportokat is, CVS fájlokba.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozás e-mailen keresztül

Megadhat e-mail címet is a feliratkozáshoz, beállíthatja, hogy egy megadott e-mail címre küldött üzenettel a feladó felkerüljön egy adott címlistára.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


E-mail értesítés feliratkozásról

Adjon meg bármennyi e-mail címet, és arra a 12ALL értesítést küld feliratkozásról, vagy leiratkozásról.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Utolsó üzenet kiküldése

Beállítható, hogy az adott listára feliratkozók számára a legutoljára kiküldött levél elküldésre kerüljön.

ˆˆ vissza az oldal tetejére