Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Mit tudunk? Ismerje meg a 12all fontosabb funkcióit!


Kampánytípusok


Számos kampány típus

A 12ALL könnyen használható megoldást kínál az összes e-mail marketing igényre, legyen szó egyszerű, vagy egyszeri kiküldésről, ismételt levelezésről, vagy előtesztelt, időzített, több levélből álló kampányról, vagy automatikus válaszüzenetekről.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Könnyen létrehozható kampányok

A 12ALL lépésről-lépésre vezetve segít a kampány létrehozásában, a kampány típus kiválasztásában, bemutatva az opciókat, teszt-levél küldési lehetőséggel, levél előnézettel még a kampány kiküldése vagy elmentése előtt.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Split-teszt

A Split-teszt az e-mail marketing egyik leghatékonyabban működtethető eszköze. Küldje leveleinek különböző változatát (különböző tárgysor, tartalom stb.) a kiválasztott listán lévő feliratkozók egy kis részének és elemezze az eredményt, majd a legjobban teljesítő változatot használja, mint végleges levelet.

A 12ALL képes felismerni a „győztes” változatot és automatikusan kiküldeni azt a többi feliratkozónak az adott listán. Példa: Kiküld 2 különböző levelet a lista 20%-ának. Meghatározott időn belül (amit Ön határoz meg), a 12ALL kiválasztja a győztes levél-verziót levélnyitási, vagy kattintási arány alapján, és a győztes levelet kiküldi a maradék 80%-nyi feliratkozónak.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Automatikus link-kattintás és megnyitás követés

Minden kampány esetében van lehetőség arra, hogy a 12ALL kövesse a megnyitást/olvasást, valamint a linkekre való kattintásokat, vagy kiválaszthat linkeket, amelyeket figyelni szeretne. Ezen túl a Google Analytics-et is használhatja levelezésének mérésére.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Dátum alapú kampányok

A 12ALL segítségével küldhet időzített és ismétlődő kampányokat is, emellett van lehetőség a feliratkozói mezőben rögzített adatokhoz kötődő kampányok kiküldésére is. Ez lehetőséget nyújt születésnapok, szerződés megújítási dátumok, hírlevél kampányok, vagy bármilyen, adott dátumhoz köthető kampányok automatikus kiküldésére.

ˆˆ vissza az oldal tetejére
RSS alapú kampányok

Bármilyen típusú kampányhoz hozzáadhat RSS feed-eket. Ezzel a lehetőséggel merőben új jellegű e-mail kampányokat hozhat létre. Amikor új poszt, vagy új elemek jelennek meg az adott RSS csatornában, akkor azokat lehet kiküldeni az újfajta kampány-típussal. Az oldalunkon megjelenő újdonságok és hírek kiküldése automatizálható, méghozzá abban a pillanatban, amikor új tartalom jelenik meg az oldalunkon.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Spam szűrő ellenőrzés

A levél kiküldése előtt egyetlen kattintással ellenőrizni tudja, hogy a spam szűrők mennyire fogják veszélyesnek ítélni a levelét. Egy számláló segítségével megtudhatjuk, hogy a 7 pontból álló spam számlálón milye értékelést kapott az adott levél, részletesen megjelenítve, hogy miből adódnak össze a hibapontok. Amennyiben túl magas a hibapontok száma, a hibák leírása alapján javítani lehet a levelet, még kiküldés előtt, elkerülve, hogy spam-szűrőben végezze a levelünk.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Korábban kiküldött kampányok használata

Szeretne egy, korábban már kiküldött kampányhoz hasonló kinézetű, jellegű kampányt kiküldeni? Használja sablonként a korábban kiküldött kampányokat újakhoz!

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Valós idejű kiküldés figyelés

A kiküldés folyamatát százalékról-százalékra változó módon követheti figyelemmel. Lehetőség van a kiküldési folyamatban lévő kampány felfüggesztésére, szerkesztésére vagy megállítására.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


E-mail címek duplázódásának a kiszűrése

A 12ALL automatikusan kiszűri a cím-duplázódásokat, több listára való kiküldés esetén, ha valaki több listában is szerepel, akkor is csak egyszer fogja megkapni a levelet. Amennyiben szükséges, van mód a duplázódások engedélyezésére.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


HTML és/vagy Text üzenet

A multi-formátumú kiküldés esetén van lehetőség arra, hogy mind HTML, mind Text formátumban elkészítsük a levelet, így bármely beállítást használja a fogadó, meg fogja kapni a tartalmat, amit küldünk.

ˆˆ vissza az oldal tetejére