Ingyen DEMO

Belépés Ügyfeleinknek vagy

Mit tudunk? Ismerje meg a 12all fontosabb funkcióit!


Összefoglaló


Komplett e-mail marketing megoldás

Az e-mail marketing eszközeinek a tárháza áll az Ön rendelkezésére, legyen szó akár egyetlen levél egyszeri kiküldéséről, akár szegmentált listára való, több levélből álló időzített kiküldésről, vagy automatikus válaszüzenetekről, vagy teszteléses e-mail kiválasztásról.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Levelezés megszemélyesítése a feliratkozók adataival

Könnyedén megszemélyesíthető a levél tartalma a feliratkozó vezeték- és keresztnevével, címével, vagy bármilyen más megadott adattal. Emellett a levél címzettje csak saját nevét és címét fogja látni, az Outlook-kal kiküldött levelekkel ellentétben!

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Teljes statisztika első blikkre

A 12ALL üzenetarchívumában tárolt üzenetekhez gyors, könnyen áttekinthető grafikonok társulnak, amiből megtudhatjuk a legfontosabb statisztikai adatokat (Levélolvasási/nyitási arányok és kronológia, kattintott linkek, visszapattanások, leiratkozók). Mélyebb információhoz is hozzáférhetünk egy-egy kiküldés kapcsán.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Megfelelés a törvényi feltételeknek

Az elektronikus kereskedelemre és az e-dm-re vonatkozó 2008. évi XLVIII. Törvény előírásainak betartását is szem előtt tartó, a feliratkozó megerősítését kérő, illetve a feliratkozó interakciójához kötődő opt-in megoldással szolgál a 12ALL. A levelekbe a törvényben előírt leiratkozási link is elhelyezhető

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Automatikus visszapattanás kezelés

Nagy tételszámú listák esetén óhatatlanul megtörténik, hogy a levelek egy bizonyos része nem jut el a címzettig, hanem visszapattan. Eddig ez az Ön postafiókját terhelte, de a 12ALL visszapattanás kezelő rendszere leveszi ezt a gondot az Ön válláról, és kezeli ezeket a leveleket, soha nem fog mostantól visszapattanó leveleket találni a postaládájában. A 12ALL beállításai szerint lehetőséget nyújt arra is, hogy megadott számú „kemény” vagy „puha” visszapattanás után a feliratkozót automatikusan eltávolítsa a listákról. A program automatikusan generál visszapattanási riportot, amelyben megtekintheti a visszapattanó levelek számát és a visszapattanás okait, így kézben tudja tartani a címlistái naprakészségét.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Tesztlevél küldési lehetőség

A "Tesztküldés" funkció segítségével, amit a levél előnézete oldalon talál, bármilyen címre küldhet egy teszt levelet. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy úgy ellenőrizze a kiküldendő levelet, ahogy majd a feliratkozottak fogják látni.

ˆˆ vissza az oldal tetejére
Spam ellenőrzés

Ellenőrizze kiküldendő e-mailjét spam szűrőn keresztül. Ez az egyszerű eszköz megmutatja, hogy a levelezőrendszerek hogyan fogják pontozni a kiküldendő levelet, és segítséget nyújthatnak a pontszámok csökkentésében, a barátságos fogadtatás érdekében.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Szegmentált listák, szűrők és szűkítések

Pontosan célzott kampányokhoz szegmentált listákra van szükség. A megadott földrajzi, életkori, vagy egyéb adatok alapján szűrheti a listán lévőket a pontos célzás érdekében.

A listákat szűrheti a feliratkozók korábbi interakciói alapján, külön listát állíthat össze azokból, akik kinyitottak egy korábbi levelet, vagy akik kattintottak egy korábban kiküldött levélben lévő meghatározott linkre.

Ezen eszköz segítségével nagyobb hatékonysággal és eredményességgel tudja kiküldeni leveleit.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Jól alakítható automatikus válaszüzenetek

Alakítson ki tetszőleges számú automatikus válaszüzentet (auto-responder-t). Ezek segítségével megköszönheti a feliratkozást, vagy további üzenteteket küldhet, e-mail tanfolyamot indíthat meghatározott időközönként küldött levelekkel. Miután beállította a paramétereket, a levélkiküldés automatikusan megtörténik. Ezeket az automatikus válaszüzeneteket is targetálhatja, feliratkozói adatok alapján.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Feliratkozói akciók

A feliratkozók által nyomon követett tevékenységekre, mint feliratkozás, leiratkozás, linkre kattintás, levél megnyitás, előre beállított módon reagálhatunk, megadott kampányt küldhetünk ki automatikusan.

Beállítható, hogy az adott feliratkozói tevékenységet követő automatikus válaszreakciónk csak egy meghatározott kampányra, vagy meghatározott listára vonatkozzon-e.

ˆˆ vissza az oldal tetejére


12ALL.hu Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome és Safari alatt is

A 12ALL szoftverének levélszerkesztő (script editor) az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome és Safari böngésző alatt is fut

ˆˆ vissza az oldal tetejére


Megbízható kiküldő-engine

A kiküldésért felelő automatizmus a gyors és megbízható kiküldésre lett optimalizálva. Függetlenül a kiküldő szervertől, a listamérettől vagy az üzenet bonyolultságától, a kiküldő-engine elfogadható időn belül kiküldi a leveleket a maximális mértékű célba juttatás érdekében. Kiküldési sebességünk jelenleg kb. 40.000 levél óránként.

ˆˆ vissza az oldal tetejére